Friday, November 18, 2011

Cuit Tabiat: Made in Malaysia - Parking

Malaysia ni memang majmuk .....berbilang kaum ,agama dan bangsa......dgn kombinasi ni la....pelbagai ragam yg bole kite tgk....yg menyakitkan ati ade....yg buat tergelak pun ade....paling bangang....yg buat kite mati kutu....ni ade koleksi gambar2 yg aku amik guna hanpon aku(sori quality kamera BB memang mcm cilake)......


Mcm mane nak jadi cth kepada masyarakat.....Polis pun tak ikut undang2....tempat parking kete jadi tempat parking moto DIA..............lokasi D.E section 11 shah alam..........


Kepala hotak letak kat jubor, sebeso2 logo OKU tu ....situ gak dia nak parking.....takde sivik punya org ........Lokasi sectin 13 depan opis LZS

dah ko parking kat tempat moto ....cube la parking elok2......

ni kes x tercapai akalku.......sebenarnye petak parking ni salah buat...dah dihitamkan...luntur plak cat hitam tu....kalau tgk saiz pun bole tau petak ni kecik dan salah.....tp kreatif punya pasal....sumbat jugak...sampai terjojoi......lokasi Section 2 shah alam(depan 7eleven)

1 comment:

Fuadah Ammar said...

Truth be told. Inilah rakyat Malaysia yang kaya dengan nilai-nilai 'kebijaksanaan' dan 'keprihatinannya'.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...