Monday, December 19, 2011

Kamila Dan Kejujuran............

Hari ni (24/11/2011)  wife aku x bawa kete....dia ade seminar kat INTEC sec 17 Shah Alam, so pagi2 tadi aku la kena hantar...pasal sana parking banyak susah woooo.....pastu tenghari tadi aku g sana balik pasal nak amik stok susu yg dah d pam....kamila ikut sekali....sampai sana wife aku nak ke 7-Eleven nak beli stok jajan katanye......... seminar bapak punya boring dan mengantuk giler...Sampai je 7-Eleven aku suruh dia belikan kamila Aiskrim ....lama minah ni x makan aiskrim....semenjak dia selsema n batuk teruk 2-3minggu lepas.....pendek citer....settle beli brg...mama dia pun kasi la ais krim kat kamila....aiskrim milo mangkuk lagi....dgn riang nye dia pun menyuap sepam dua.....mama dia pun puji...

mama : pandai nye kak long mkn aiskrim.........
kamila  : ( fokus dan terus menyuap)...............
mama : sedap x aiskrim tu????
kamila :  sedap.............
mama :  rase ape aiskrim tu.?
kamila : (terus menyuap)......................rase aiskrim


Aku tersenyum ...dah terus memecut motokar ku ke INTEC....................vrommmmmmmmm vrommmmmm



Kamila Potret 1

3 comments:

Bo the Nerd said...

Hahaha....good move kau senyum je..hehehe...takleh lebih2..

MfH said...

dlm hati...aku gelak terbahak2............

Fuadah said...

adoi la anakanda kamilaa........... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...