Friday, December 30, 2011

CuitSkit :Bayi Semangat...........

Harriz dah 6bulan skrang ni umurnye.....beberapa hari lagi cukup la 7bulan....semakin berisi dan semangat badan dia....dia dah start makan bubur....macam2 mama dia plan menu utk Harriz...dr bubur kosong...campur kentang la, carrot la, jagung la...dan macam2 lagi...selera mamat kecik makin menjadi2...pantang tgk org makan dia pun sibuk nak join.......

Kelasakannye tak terkata....walaupun belum bole merangkak....dia pandai mengensot kan badan nye bergerak....pantang letak bawah je...tak sampai sesaat...dah kehulur ke hilir....abis semua di redah nye....kalau dukung pun x reti duk diam....abis di panjat nye badan si pendukung nye....lepas puas main ..pastu makan kaw2... .......lepas tu kerja wajib yg dia buat ade lah membuta.....kalau dah ngantuk sgt....goyang2 skit....pun dah lentuk kaw2 punya..............macam ni.:

cara org untung berniaga tido............powerkan




2 comments:

Bo the Nerd said...

Sedap betul Hariz tido. Badan pun semangat betul.

MfH said...

sudah start mkn bubur.......mcm d pam2 semangat nye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...