Friday, December 23, 2011

CuitSkit: Aku Tak Ajar Benda-Benda ni.....................

Pengaruh ni byk main peranan dlm kehidupan ...ade yg baik ade yg tak baik......kekadang kite ni x terpikir camne benda2 ni bole berlaku....nak salahkan siapa?......menuding jari memang senang....budak2 skrang ni dah Advance kata omputih.....umur setahun jagung....tapi pemikiran ade skit2 macam org dewasa........seingat aku...takde dlm family aku yg buat benda2 camni.......tak tau la kot2 belakang aku dia org buatkan.....pening la kepala .....risau pun ade.......nak kata anak aku main facebook ...dia x pandai lagi......tapi mane datangnye pengaruh2 camni.....???????????????????aku runsing.......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
--

-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
aku rase....budak ni byk tgk astro la.................................................
-

5 comments:

Shannice said...

comelnya budak ni.. hey i have one of those cabinet with blue,yellow,red colour.. hihi

Teenager Housemaid said...

hahaha..comelnyeee...:))))
budak2 skrg mmg advance..:)

MfH said...

sebagai bapa kepada anak comel ni....ribuan terima kasih di ucapkan...bapak dia pun comel gak...tak caya?...tanya la mama budak comel tu......

Shannice: saya beli kat giant shah alam

TH:ni hanya satu drpd ke"advance"nan ..anak comel ini.....

Fuadah said...

Dia tengok baba dia yang kadang2 amik gambo sendirik secara sembunyi. hihi

MfH said...

maaf....saya x buat benda2 macam tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...