Monday, November 17, 2014

Makanan, tak puas hati dan hal ehwal teksi

Assalammualaikum dan salam sejahtera....lama sangat brader tinggalkan blog ni....sejak brader berkecimpung dalam perniagaan bawa teksi eksekutif ni...memang takde masa nak hapdet blog ni...bila masa ade...mood plak tak mari ....leceh dan mengada2 betulkan....

Alhamdulillah hampir 9bulan brader bekerja sendiri sebagai pemandu teksi eksekutif yang berpangkalan di pusat bandar kuala lumpur

Suatu kerjaya yg tak pernah brader bayangkan utk menceburkan diri. Rezki dan perancangan dariNYA adelah yg terbaik....

Menjadi pemandu teksi ni memberi peluang kpd brader utk  berjumpa dgn pelbagai golongan manusia yg pelbagai ragam . Disamping itu jugak brader berpeluang pergi ke destinasi2 yg sebelum ni brader tak penah pegi. Sedikit sebanyak ilmu pemanduan serta ilmu lalulintas semakin meningkat.

Paling best...brader akan terjumpa port2 makan yg best2 ...yg sebelum ni langsung tak penah jumpa...

Brader masih merapu ...cume bukan di blog ni...kebanyakan posting brader ...brader luahkan kat FB je...so nanti senang brader akan copy past kat sini...

Dari blog citer pasal makan dan tak puas ati...brader kasi up skit dgn penambahan isu2 keteksian dan ragam manusia yang ade segelintirnye seolah2 minta di tempeleng.....

Sekian

Ohhhh yeee nak iklan diri sendiri skit...

Perlu khidmat teksi eksekutif...bole la halo2 brader ye....nak respon yg cepat...sms dan whatsapp ok...nak call pun bole tapi kekadang brader sedang drive maka tak dpt la nak layan...tp yang pasti pertanyaan anda akan brader respon secepat mungkin...insyallah


2 comments:

Mohd Zarizal Mohd Zin said...

saya peminat brader. harap brader dapat hapdet blog brader sepantas brader hapdet status fb brader. tks

M faiz H said...

Nak sain ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...